По пътя на качествените етерични масла

Не за първи път дискутираме тази тема, но тя е много важна, защото от качеството на етеричното масло зависи и успешната АРОМАТЕРАПИЯ.

Да, има правила, които трябва да се следват при избора на качествено етерично масло, но има и нещо повече...а именно, любовта, с която дестилираме маслата. Ще дам пример с майстора пекар, който прави своя занаятчийски хляб в своята пекарна и хлебозавода, който също прави хляб, но с далеч не същото качество и любов. Е, кое ще предпочетете?

Същото е и при етеричните масла, стандартното промишлено качество не може да замени маслото, получено в малката дестилерия и направено от "асове" в дестилацията. Тук важи с пълна сила закона за количествените натрупвания, които водят до качествени изменения.

Ароматерапията трябва да е удоволствие, независимо за какво ще използваме маслата, тя трябва да ни носи радост във всеки един момент.

Ако желаете да задълбочите своите познания в областта на етеричните масла може да се запишете на курсовете по СЕМЕЙНА АРОМАТЕРАПИЯ, които организираме.

Ароматните молекули могат да бъдат спътник и помощник за вашата красота, емоционално и физическо здраве. Пак напомням, ползвайте етеричните масла отговорно и осъзнато!

Нашите съвети не заменят лекарското мнение!

Ако се интересувате от етеричните масла и искате да се научите да приготвяте смеси за различни ваши нужди и проблеми, заповядайте при нас!

Ние провеждаме редица обучения, семинари, ателиета, на които подробно разглеждаме различните етерични масла.

При нас може да видите всяко едно масло "на живо", може да усетите неговия аромат, може да получите компетентен съвет и мнение за всичко, което ви вълнува.


 

Очакваме в новия ни "ЦЕНТЪР ПО АРОМАТЕРАПИЯ" в София, на "Джеймс Баучер" №2, София.

    3360
    11