Индивидуални консултации

с дипломиран ароматерапевт

ДА, възможно е с помощта на етеричните и базовите масла да разрешим редица проблеми...

ДА, може по естествен начин да се справим с проблемната кожа, безсънието, тревожността, болката...

ДА, при нас ще получите необходимите съвети, за да използвате етеричните и базовите масла безопасно...

При необходимост от специфична информация относно употребата на етерични и базови масла за определен проблем може да запишете час за индивидуална консултация в нашия офис.  

Консултацията с ароматерапевт позволява да намерите маслото или маслата, които отговарят най-добре на вашите нужди. Цена: 65 лв/час. Необходимо е предварително записване. Възмжоно е да се проведе и онлайн консултация /в този случай заплащането става предварително по банкова сметка/.

От физически неразположения (главоболие, болки в гърба, артрит ...) до дисбаланс в емоционалните състояния(стрес, безсъние, умора ...), ароматерапията позволява да се отговори с точното масло на нуждите на всеки от нас.

Чрез комбинация от различни методи в ароматерапията (научни, енергийни и олфактивни) ние ще подберем  етеричните масла, които ще ви повлияят най-добре.

Работим с етерични, базови масла, маслени извлеци и хидролати с доказано качество и произход, в повечето случаи от био земеделие. Нашият основен партньор и спонсор за повечето мероприятия е BioZone.BG 

Лозенец, Кричим 80

1164 София, България

 

Тел. : 0888 345635

  • White Facebook Icon

© 2018 Аромазон.БГ