top of page

Връзка с нас

фарм. ЗДРАВКА ГЪРКОВА

Zdravka aromazone1.jpg

Собственик и създател на ЦЕРТЪРА ПО АРОМА, ГЕМО и ФИТОТЕРАПИЯ

    На този свят няма нито чудодейни рецепти, нито вълшебни отвари, нито лесни решения за проблемите на хората. Ключът е в това, човек да се учи докато е жив, за да добие увереност и да може да разбира по-добре нуждите на хората, които му се доверяват. Добрият терапевт трябва да знае как да предложи адекватен отговор и решение, както за малките, така и за понякога нерешимите проблеми. Във всичко, което правим трябва да има уважение към природата, която ни дава своите еликсири, но и към и човека, който очаква да му помогнем със своите умения и знания.

    За да имат терапевтичен ефект, лечебните растения, гемопрепаратите, етеричните масла и хидролатите трябва да са внимателно подбрани, правилно дозирани, правилно предписани и с безкомпромисно качество.

АРОМАТЕРАПИЯ:

    Сертифициран специалист по традиционна, семейна, клинична и медицинска ароматерапия, с дългогодишна практика в областта на етеричните масла и ароматерапията. Член на AIA - Alliance of International Aromatherapists.

Ароматерапията е важна част от интегративната медицина. Освен работата с етерични масла, ароматерапията включва и още две направления: ХИДРОЛАТОТЕРАПИЯ и работа с РАСТИТЕЛНИ МАСЛА и МАЦЕРАТИ. В синергия, тези естествени екстракти концентрират цялата мощ на природата и ни дават естествено оръжие, с което да се борим срещу патогените от обкръжаващия ни свят.

ГЕМОТЕРАПИЯ:

    Сертифициран клиничен и семеен гемотерапевт, член на AFGEM - Френска Асоциация по Гемотерапия.

Гемотерапията се нарежда веднага след ароматерапията по сила на действие. Умелото съчетание между етеричните масла и гемоекстрактите ни позволява да използваме гения на природата в наша полза, за превенция, за подпомагане и поддържане на добро физическо, психическо и емоционално здраве.

ФИТОТЕРАПИЯ:

    Обучението си по фитотерапия получих в рамките на обучението ми по фармация, след това го надградих с обучение във Франция.

Като клон на фармакологията и медицината, билколечението (или ФИТОТЕРАПИЯ) се нарежда на трепо място по сила на действие, след ароматерапията и гемотерапията. Въпреки, че някои специалисти смятат и ароматерапията, и гемотерапията като клон на билколечението, аз считам, че тези три естествени терапии трябва да се разглеждат поотделно, защото всяка една от тях има прекалено много особености, за да бъдат обединени. 

Може да се свържете с нас на посочения телефон или email адрес. Офисът ни работи всеки делничен ден от 11.00 до 17.00 ч. 

За да запазите час за консултация може да използвате контактната форма или да се обадите по телефона.

 

Не се колебайте да се свържете с нас!

Тел.: 0888 345635

aromazone.bg@yahoo.com

бул. Джеймс Баучер № 2, партер

1164 София, България

Работно време: от понеделник до петък - 11,00 - 17,00 ч.

Събота: само при предварително записан час за консултация

Неделя: почивен ден

Съобщението ви е изпратено успешно

bottom of page