Как ни влияят ароматите ?

Актуализирано: 3 Фев 2018

Има научни доказателства, че дифузията на ароматни масла действа в две посоки: върху физиологията и върху обонянието.Сама по себе си тя не е терапевтична, но може да помага на възстановителния процес като оздравява въздуха, който дишаме и спомага за подобряване на някои жизнени функции на организма.


Ароматите действат и върху #нервната ни система, но и върху емоциите ни, като подобряват нашето #благосъстояние. Ето защо когато дифузирате определени #етерични #масла е много важно те да ви харесват. Никога не слагайте в #аромадифузора етерични масла, които не може да понасяте, ефектът ще е обратен.


Внимавайте когато комбинирате етеричните масла при дифузия, има такива, които не трябва изобщо да се дифузират, други, които са противопоказни за бременни жени, бебета, много възрастни хора, трети, които не са подходящи за астматици или епилептици. Съветваме ви да използвате готови комбинации, създадени от специалисти, или стриктно да спазвате рецептите, които ще намерите в сериозните сайтове за ароматерапия.


Ако искате аромакомпозиция по мярка се обърнете към вашия ароматерапевт за съвет.

Лозенец, Кричим 80

1164 София, България

 

Тел. : 0888 345635

  • White Facebook Icon

© 2018 Аромазон.БГ